Recente opdrachten

Ontwikkeling & beheer van een kunstplatform / online gallerie in Rotterdam

Volup werkt momenteel aan de ontwikkeling van een online podium voor kunstenaars en ontwerpers bij een bedrijf dat opkomende kunstenaars helpt bij het genereren van een inkomen met hun passie.

iDeal facturatiesysteem voor ZZP'ers

Volup heeft voor een kleine onderneming een factuur-betaalsysteem gemaakt dat ingezet wordt om debiteuren eenvoudig en snel te laten betalen door middel van een koppeling met een boekhoudpakket.

Ontwikkeling en beheer van Cafédujour.nl

Café du jour is een webwinkel die opgericht is vanuit een passie en hobby voor koffie. De basis van de webwinkel wordt gevormd door het bekende cms systeem WordPress in combinatie met WooCommerce. Voor een betere klantervaring en eenvoudigere orderverwerking en -monitoring zijn diverse plugins op maat ontworpen.

Ontwikkeling en ondersteuning van Beautifulbrideshop.nl

Volup heeft meegewerkt als onderdeel van een team aan de ontwikkeling van Beautifulbrideshop en biedt nog altijd ondersteuning bij updates of fouten.

Ontwikkeling en ondersteuning van LoveLak.nl

Volup heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van LoveLak.nl en voert met enige regelmaat updates en/of aanpassingen uit.

Informatiekiosk voor webwinkelbedrijf

Voor een bedrijf dat meerdere webwinkels exploiteert heeft Volup een informatiekioskscherm geprogrammeerd. Door middel van een Raspberry Pi minicomputer wordt informatie over de bezoekers en omzet opgehaald en het verloop daarvan zodat men in één oogopslag kan zien of de targets gehaald worden. Vanuit het magazijn valt in één oogopslag te zien hoeveel pakketten er nog verwerkt moeten worden tot aan de cut-off tijd.

Voorraadsynchronisatie voor speelgoedgroothandel

Volup heeft software ontworpen die de koppeling tussen webwinkels en een speelgoedhandel op elkaar aan laat sluiten. De software maakt het eenvoudig om de waardes uit een grote datafeed toe te spitsen op verschillende kleinere gebruikers die verschillende soorten webwinkelsoftware gebruiken.

Actualiteitenwebsite en -blog voor webinar van hogeschool

Voor de promotie van een webinar van een hogeschool heeft Volup een informatieve website bijgehouden inclusief dagelijkse content over marketing voor een periode van een aantal maanden.